In order to be able to welcome you safely during this summer, we have made a number of coronarelated adjustments. Please make sure that you are updated with the latest information before you head out

STF Skäralid/Pensionat Söderåsen

Reviews

These reviews are submitted by guests who have completed their stay. Please read the opinions and feedback from guests who are reflecting their experiences.


  • Vi kommer tilbage
    Rekommenderad av Anonym (Danmark fre 18 okt 2019)
    “Et fint vandrehjem i fredfyldte og vakre omgivelser. Imødekommende og hjælpsomt personale. Pænt indrettet og rent. God morgenmad med hjemmelavet brød.”
  • Söderåsen pensionat
    Rekommenderad av Kai (Sverige tis 24 sept 2019)
    “Mycket trevligt bemötande. Vacker omgivning och nära till ingången till nationalparken. Rekommenderas!”
  • Söderåsen
    Rekommenderad av Ille P (Sverige ons 11 sep 2019)
    “Vi är väldigt nöjda med vår vistelse. Värdinnan Frida var väldigt trevlig och tipsade om vandringsleder och saker att göra. Vi planerar att komma tillbaka, men då boka lägenheten då dubbelrummen är små, med väldigt lite utrymme för bagage. Lite klaustrofobiskt. Väldigt vackert läge dock.”
  • Mysigt pensionat nära vandringsled.
    Rekommenderad av Stefan (Sverige ons 28 aug 2019)
    “Mycket trevligt bemötande både innan och efter ankomst. Helt ok läge med 10-15 minuters promenad till nationalparken. Sängarna (bodde i 2-bäddsrum) bättre än förväntat, sov gott hela natten trots en känslig rygg som brukar protestera mot nya sängar. Härlig frukost med valmöjligheter, inklusive hembakt!”
  • Supervacker utsikt. Bra läge.
    Rekommenderad av Anonym (Sverige ons 17 jul 2019)
    “Supervacker utsikt. bra läge. Bemötandet jag fick vid ankomsten superbra. Jag kände att den här personen kommer att göra allt för mig som gäst ”
  • Rofyllt
    Rekommenderad av Eva och Tomas (Sverige tor 15 aug 2019)
    “Härligt, lantligt med en underbar uteplats med utsikt över Söderåsen. Sköna sängar och en härlig frukost. Nära vandringsleder på Söderåsen.”
  • Mysig vandringshelg
    Rekommenderad av M&M (Sverige tis 13 aug 2019)
    “Vi hade två fina dagar på Söderåsens pensionat. Nära till vandringsleder, lyxig eftermiddagsfika och perfekt frukost med nybakt bröd. Trevligt bemötande och massor av bra tips på både aktiviteter och restauranger fick vi också. ”
  • Fine night
    Rekommenderad av Flo (Sverige sön 11 aug 2019)
    “We only stayed one night. Everything was really in order. Good service, nice and clean room. The only thing to suggest is to soften the doors, during the night you hear every door when somebody needs to use the toilet. Would be nice if the doors would close a bit more silent. They where fullly booked (summer), this might not occur when less rooms are occupied. The area is nice and child friendly, they have a big garden where they can play.”
  • Skäralids pensionat
    Rekommenderad av Lena Franzén (Sverige tis 23 jul 2019)
    “En mycket trevlig upplevelse! Vi fick ett varmt och informativt mottagande trots att vi var för tidiga. Bra tips på en cykelrunda som vi gjorde i de vackra omgivningarna. När vi kom tillbaka fanns det kaffe och hembakat uppdukat. Det var rent och snyggt, vackra blommor och en härlig trädgård med utemöbler. Frukosten var bra, särskilt det hembakta brödet. Vi åker gärna tillbaka till detta fina ställe och det mycket trevliga värdparet😀👍 Med vänlig hälsning, Lena och Claes”
  • Pensionat Söderåsen
    Rekommenderad av Leif o Barbro (Sverige lör 20 jul 2019)
    “Bra personal. Rent och snyggt. Mycket trevligt bemötande. God em fika. Ligger geografiskt mycket bra om man vill vandra. Fick många bra förslag på upplevelser. Härligt att sitta ute och äta frukost med fantastisk utsikt över nationalparken.”

GROUP ENQUIRY

Are you more than 10 people planning a conference, family reunion, school trip or perhaps a training camp for the sports team? Complete the form and your request will be sent to your selected accommodation, which will get back to you with a quotation to suit your group!

REQUEST QUOTATION
Read about how we handle your personal data.

Please send me quotations for similar STF facilities if you are fully booked
Close

Saying goodbye to a loyal companion can be difficult...

However, to avoid missing out on any of our site’s features, we recommend that you switch to one of the following browsers and turn on automatic updates.